بارش برساوشی: تفاوت بین نسخه‌ها

از ویکی نجوم
پرش به: ناوبری، جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی 'بارش برساووشي یکی از پرطرفدارترین بارش‌های شهابی است كه۲۲ مرداد به اوج فعاليت ...' ایجاد کرد)
 
جز (جایگزینی متن - 'ك' به 'ک')
 
(۶ نسخه‌ٔ میانی ویرایش شده توسط ۳ کاربر نشان داده نشده)
سطر ۱: سطر ۱:
بارش برساووشي یکی از پرطرفدارترین بارش‌های شهابی است كه۲۲ مرداد به اوج فعاليت خود می‌رسد.
+
بارش برساووشی یکی از پرطرفدارترین بارش‌های شهابی است که۲۲ مرداد به اوج فعالیت خود می‌رسد.
  
اگر مسیر شهاب‌ها را به عقب ادامه دهید، امتداد شهاب‌ها در [[صورت فلکی برساووش]] به هم می‌رسند که به این نقطه کانون بارش گویند و اینگونه بارش‌ها به نام صورت فلکی ميزبان نامگذاری می‌شوند. منشا ذراتی که به عنوان شهاب می‌بینیم، [[دنباله دار سویفت – تاتل]] است. زمانی که زمین از داخل ذرات بخار [[دنباله‌دار]] عبور می‌کند، شهاب‌های سریع و درخشان را می‌بینیم.
+
اگر مسیر [[شهاب]] ها را به عقب ادامه دهید، امتداد شهاب‌ها در [[صورت فلکی برساوش]] به هم می‌رسند که به این نقطه کانون بارش گویند و اینگونه بارش‌ها به نام صورت فلکی میزبان نامگذاری می‌شوند. منشا ذراتی که به عنوان [[شهاب]] می‌بینیم، [[دنباله دار سویفت – تاتل]] است. زمانی که [[زمین]] از داخل ذرات بخار [[دنباله‌دار]] عبور می‌کند، شهاب‌های سریع و درخشان را می‌بینیم.
  
اگرچه اوج بارش برساووشي در ۲۲ مرداد است، شهاب‌های مرتبط به این بارش را می‌توانید چند هفته قبل و بعد از اوج فعالیتش مشاهده کنید ( ۲۶ تیر تا ۲ شهریور).
+
اگرچه اوج بارش برساووشی در ۲۲ مرداد است، [[شهاب]] های مرتبط به این بارش را می‌توانید چند هفته قبل و بعد از اوج فعالیتش مشاهده کنید ( ۲۶ تیر تا ۲ شهریور).
  
 
==منبع==
 
==منبع==
  
انجمن نجوم آياز تبريز http://ayazastro.com/
+
انجمن نجوم آیاز تبریز http://ayazastro.com/
  
 
[[رده:نجوم رصدی]]
 
[[رده:نجوم رصدی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۸ اکتبر ۲۰۱۲، ساعت ۱۳:۲۹

بارش برساووشی یکی از پرطرفدارترین بارش‌های شهابی است که۲۲ مرداد به اوج فعالیت خود می‌رسد.

اگر مسیر شهاب ها را به عقب ادامه دهید، امتداد شهاب‌ها در صورت فلکی برساوش به هم می‌رسند که به این نقطه کانون بارش گویند و اینگونه بارش‌ها به نام صورت فلکی میزبان نامگذاری می‌شوند. منشا ذراتی که به عنوان شهاب می‌بینیم، دنباله دار سویفت – تاتل است. زمانی که زمین از داخل ذرات بخار دنباله‌دار عبور می‌کند، شهاب‌های سریع و درخشان را می‌بینیم.

اگرچه اوج بارش برساووشی در ۲۲ مرداد است، شهاب های مرتبط به این بارش را می‌توانید چند هفته قبل و بعد از اوج فعالیتش مشاهده کنید ( ۲۶ تیر تا ۲ شهریور).

منبع[ویرایش]

انجمن نجوم آیاز تبریز http://ayazastro.com/