در حال ویرایش عکاسی نجومی به روش مستقیم

پرش به: ناوبری، جستجو

هشدار: شما وارد نشده‌اید. نشانی آی‌پی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر وارد شوید یا یک حساب کاربری بسازید، ویرایش‌هایتان به نام کاربری‌تان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.

این ویرایش را می‌توان خنثی کرد. لطفاً تفاوت زیر را بررسی کنید تا تأیید کنید که این چیزی است که می‌خواهید انجام دهید، سپس تغییرات زیر را ذخیره کنید تا خنثی‌سازی ویرایش را به پایان ببرید.
نسخهٔ فعلی متن شما
سطر ۱: سطر ۱:
عکاسی نجومی به روش مستقیم (پرایم فوکوس) یکی از انواع عکاسی با تلسکوپ است که در آن دوربین به وسیله یک آدابتور اتصال به طور مستقیم و بر خلاف عکاسی آفوکال در کانون تلسکوپ قرار می‌گیرد. دیافراگم در این حالت همان نسبت کانونی تلسکوپ، یعنی فاصله کانونی تقسیم بر قطر دهانه می‌باشد. در این نوع عکاسی تلسکوپ همانند لنزی قوی برای دوربین عکاسی عمل کرده و عکاس را قادر به عکاسی از اعماق آسمان می‌سازد. فاصله کانونی بیش تر تلسکوپ منجر به بزرگنمایی بیش خواهد شد و میدان دید بسته تری ایجاد می‌کند، از این رو عکاسان عمق آسمان به سراغ تلسکوپ هایی با فاصله کانونی کوتاه و در نتیجه میدان دید باز می‌روند تا به راحتی بتوانند سحابی‌ها و کهکشان‌های گسترده را در کادر عکس خود جای دهند. نسبت کانونی پایین تلسکوپ نیز مدت زمان نوردهی را کم نموده و در عکاسی به روش مستقیم از عمق آسمان بسیار مهم می‌باشد.  
+
عکاسی نجومی به روش مستقیم (پرایم فوکوس) یکی از انواع عکاسی با تلسکوپ است که در آن دوربین به وسیله یک آدابتور اتصال به طور مستقیم و بر خلاف عکاسی آفوکال در کانون تلسکوپ قرار می گیرد. دیافراگم در این حالت همان نسبت کانونی تلسکوپ، یعنی فاصله کانونی تقسیم بر قطر دهانه می باشد. در این نوع عکاسی تلسکوپ همانند لنزی قوی برای دوربین عکاسی عمل کرده و عکاس را قادر به عکاسی از اعماق آسمان می سازد. فاصله کانونی بیش تر تلسکوپ منجر به بزرگنمایی بیش خواهد شد و میدان دید بسته تری ایجاد می کند، از این رو عکاسان عمق آسمان به سراغ تلسکوپ هایی با فاصله کانونی کوتاه و در نتیجه میدان دید باز می روند تا به راحتی بتوانند سحابی ها و کهکشان های گسترده را در کادر عکس خود جای دهند. نسبت کانونی پایین تلسکوپ نیز مدت زمان نوردهی را کم نموده و در عکاسی به روش مستقیم از عمق آسمان بسیار مهم می باشد.  
 
 
 
==منبع==
 
==منبع==
مجله نجوم/ شماره 149/ ویژه‌نامه عکاسی نجومی
+
مجله نجوم/شماره 149/ویژه نامه عکاسی نجومی
 
[[رده:روش ها و انواع عکاسی نجومی]]
 
[[رده:روش ها و انواع عکاسی نجومی]]

لطفاً توجه داشته‌باشید که همهٔ مشارکت‌ها در ویکی نجوم ممکن است توسط دیگر مشارکت‌کنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمی‌خواهید نوشته‌هایتان بی‌رحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد می‌کنید که خودتان این را نوشته‌اید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشته‌اید (ویکی نجوم:حق تکثیر را برای جزئیات بیشتر ببینید). کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!

برای ویرایش این صفحه، لطفاً به سوال زیر پاسخ دهید (اطلاعات بیشتر):

لغو | راهنمای ویرایش‌کردن (در پنجرهٔ تازه باز می‌شود)