در حال ویرایش میدان دید

پرش به: ناوبری، جستجو

هشدار: شما وارد نشده‌اید. نشانی آی‌پی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر وارد شوید یا یک حساب کاربری بسازید، ویرایش‌هایتان به نام کاربری‌تان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.

این ویرایش را می‌توان خنثی کرد. لطفاً تفاوت زیر را بررسی کنید تا تأیید کنید که این چیزی است که می‌خواهید انجام دهید، سپس تغییرات زیر را ذخیره کنید تا خنثی‌سازی ویرایش را به پایان ببرید.
نسخهٔ فعلی متن شما
سطر ۱: سطر ۱:
{{نیازمند منبع}}[[قطر زاویه ای]] پهنه ای از آسمان که در یک سیستم نوری مشاهده می شود را میدان دید می گویند.
+
[[قطر زاویه ای]] پهنه ای از آسمان که در یک سیستم نوری مشاهده می شود را ميدان ديد مي گويند.
  
میدان دیدیک [[عدسی چشمی]] نوعی در حدود 50 درجه است. معمولا هر چه اندازه آن بیشتر باشد تصویر برای [[رصدگر]] جذاب تر خواهد بود.
+
میدان دیدیک [[عدسی چشمی]] نوعی در حدود 50 درجه است.معمولا"هر چه اندازه آن بیشتر باشد تصویر برای [[رصدگر]] جذاب تر خواهد بود.
 
+
[[چشمی]] هایی نیز در بازار یافت می شوند که میدان دید آنها (حتی 80 درجه)والبته قیمت آنها نیز بیشتر است.این [[چشمی]] ها با عنوان wide angle  شناخته می شوند.
[[چشمی]] هایی نیز در بازار یافت می شوند که میدان دید آنها (حتی 80 درجه) و البته قیمت آنها نیز بیشتر است. این [[چشمی]] ها با عنوان wide angle  شناخته می شوند.
 
  
 
میدان دید ظاهری [[چشمی]] وقتی آن را به تنهایی مقابل چشمانتان می گیرید تا نمای کوچک شده محیط اطراف را در عدسی ببینید مشخص است.
 
میدان دید ظاهری [[چشمی]] وقتی آن را به تنهایی مقابل چشمانتان می گیرید تا نمای کوچک شده محیط اطراف را در عدسی ببینید مشخص است.
میدان دید یک [[تلسکوپ]] از تقسیم نمودن این اندازه میدان بر [[قدرت بزرگنمایی]] [[تلسکوپ]] بدست می آید. بنابراین هرچه [[قدرت بزرگنمایی]] [[تلسکوپ]] بیشتر باشد میدان دید [[تلسکوپ]] کمتر  و لذت مشاهده اجسام توسط این [[تلسکوپ]] کمتر خواهد بود.
+
میدان دید یک [[تلسکوپ]] از تقسیم نمودن این اندازه میدان بر [[قدرت بزرگنمایی]] [[تلسکوپ]] بدست می آید بنابراین هرچه [[قدرت بزرگنمایی]] [[تلسکوپ]] بیشتر باشد میدان دید [[تلسکوپ]] کمتر  ولذت مشاهده اجسام توسط این [[تلسکوپ]] کمتر خواهد بود.
  
از سوی دیگر میدان دید زیاد می‌تواند به ایرادهایی بویژه در لبه میدان دید منجر شود. میدان دید زیاد برای رصد [[اجسام گسترده آسمانی]] مانند [[سحابی]] های بزرگ و کشف [[دنباله دار]] ها  بعلاوه شکار [[هلال ماه نو]] بسیار مناسب است.
+
از سوی دیگر میدان دید زیاد می تواند به ایرادهایی بویژه در لبه میدان دید منجر شود.میدان دید زیاد برای رصد [[اجسام گسترده آسمانی]] مانند [[سحابی]] های بزرگ وکشف [[دنباله دار]] ها  بعلاوه شکار [[هلال ماه نو]] بسیار مناسب است.
  
میدان دید [[دوربین دوچشمی]] در حد 2.5 تا 3 درجه است. در حالی که میدان دید [[تلسکوپ بازتابی]] با بزرگنمایی های متوسط در حد 0.3 تا 0.4 درجه است.
+
میدان دید [[دوربین دوچشمی]] در حد 2.5 تا 3 درجه است در حالیکه میدان دید [[تلسکوپ بازتابی]] با بزرگنمایی های متوسط در حد 0.3 تا 0.4 درجه است.
  
[[رده:ابزارهای نجومی]]
+
[[رده:ابزارهاي نجومي]]

لطفاً توجه داشته‌باشید که همهٔ مشارکت‌ها در ویکی نجوم ممکن است توسط دیگر مشارکت‌کنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمی‌خواهید نوشته‌هایتان بی‌رحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد می‌کنید که خودتان این را نوشته‌اید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشته‌اید (ویکی نجوم:حق تکثیر را برای جزئیات بیشتر ببینید). کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!

برای ویرایش این صفحه، لطفاً به سوال زیر پاسخ دهید (اطلاعات بیشتر):

لغو | راهنمای ویرایش‌کردن (در پنجرهٔ تازه باز می‌شود)

الگوی به‌کاررفته در این صفحه: