کهکشان رادیویی: تفاوت بین نسخه‌ها

از ویکی نجوم
پرش به: ناوبری، جستجو
جز (جایگزینی متن - 'ي' به 'ی')
سطر ۱: سطر ۱:
كهكشان های راديويي و بستگانشان، [[کوازار]]ها و [[بلازار]]ها نوعي [[كهكشان فعال]] هستند كه در طول موجهای رادیویی، بسیار درخشان هستند، حداكثر [[درخشندگی]] آن ها 39^10 وات بين 10MHz تا 100GHz مي باشد.
+
كهكشان های رادیویی و بستگانشان، [[کوازار]]ها و [[بلازار]]ها نوعی [[كهكشان فعال]] هستند كه در طول موجهای رادیویی، بسیار درخشان هستند، حداكثر [[درخشندگی]] آن ها 39^10 وات بین 10MHz تا 100GHz می باشد.
گسيل امواج راديويی به خاطر فرآيند سنكروترون است.ساختار مشاهده شده در گسيل امواج راديويی به وسيله ی بر هم كنش بين فواره هاي [[گاز]]ی دو گانه و محيط بيرونی تعيين ميشود كه توسط تابش های نسبيتی اصلاح شده است. اکثر كهكشان های میزبان صرفاً كهكشان هاي بيضوی بزرگ هستند. كهكشان های فعال با طول موج بلند راديويی نه تنها در نوع خود جالب توجه هستند بلکه بدلیل امکان یافت شدن آنها در فواصل دور، می توان از آنها بعنوان ابزار ارزشمندی (معتبری) در کیهانشناسی رصدی بهره گرفت . اخيرا كارهاي زيادي بر روی اثرات اين اجرام در محيط بين كهكشاني به ويژه در خوشه ها و گروه های كهكشاني انجام شده است.
+
گسیل امواج رادیویی به خاطر فرآیند سنكروترون است.ساختار مشاهده شده در گسیل امواج رادیویی به وسیله ی بر هم كنش بین فواره های [[گاز]]ی دو گانه و محیط بیرونی تعیین میشود كه توسط تابش های نسبیتی اصلاح شده است. اکثر كهكشان های میزبان صرفاً كهكشان های بیضوی بزرگ هستند. كهكشان های فعال با طول موج بلند رادیویی نه تنها در نوع خود جالب توجه هستند بلکه بدلیل امکان یافت شدن آنها در فواصل دور، می توان از آنها بعنوان ابزار ارزشمندی (معتبری) در کیهانشناسی رصدی بهره گرفت . اخیرا كارهای زیادی بر روی اثرات این اجرام در محیط بین كهكشانی به ویژه در خوشه ها و گروه های كهكشانی انجام شده است.
  
 
[[رده:کیهان‌شناسی]]
 
[[رده:کیهان‌شناسی]]

نسخهٔ ‏۲ سپتامبر ۲۰۱۲، ساعت ۰۱:۱۳

كهكشان های رادیویی و بستگانشان، کوازارها و بلازارها نوعی كهكشان فعال هستند كه در طول موجهای رادیویی، بسیار درخشان هستند، حداكثر درخشندگی آن ها 39^10 وات بین 10MHz تا 100GHz می باشد. گسیل امواج رادیویی به خاطر فرآیند سنكروترون است.ساختار مشاهده شده در گسیل امواج رادیویی به وسیله ی بر هم كنش بین فواره های گازی دو گانه و محیط بیرونی تعیین میشود كه توسط تابش های نسبیتی اصلاح شده است. اکثر كهكشان های میزبان صرفاً كهكشان های بیضوی بزرگ هستند. كهكشان های فعال با طول موج بلند رادیویی نه تنها در نوع خود جالب توجه هستند بلکه بدلیل امکان یافت شدن آنها در فواصل دور، می توان از آنها بعنوان ابزار ارزشمندی (معتبری) در کیهانشناسی رصدی بهره گرفت . اخیرا كارهای زیادی بر روی اثرات این اجرام در محیط بین كهكشانی به ویژه در خوشه ها و گروه های كهكشانی انجام شده است.

منبع

ویکی پدیای انگلیسی