در حال ویرایش دبران

پرش به: ناوبری، جستجو

هشدار: شما وارد نشده‌اید. نشانی آی‌پی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر وارد شوید یا یک حساب کاربری بسازید، ویرایش‌هایتان به نام کاربری‌تان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.

این ویرایش را می‌توان خنثی کرد. لطفاً تفاوت زیر را بررسی کنید تا تأیید کنید که این چیزی است که می‌خواهید انجام دهید، سپس تغییرات زیر را ذخیره کنید تا خنثی‌سازی ویرایش را به پایان ببرید.
نسخهٔ فعلی متن شما
سطر ۱: سطر ۱:
<p style="text-align: justify; ">{{نیازمند منبع}}{{نوشتار خرد}}<br/>پرنورترین [[ستاره]] [[صورت فلکی ثور]] یا گاو ، دبران یا آلفا ثور نام دارد و در این [[صورت فلکی]] به رنگ قرمز قابل مشاهده می باشد و 13 امین ستاره درخشان آسمان است .این ستاره 25 مرتبه بزرگ تر از [[خورشید]] و 150 برابر درخشنده تر از آن است . ستارگان تشکیل دهنده ی صورت فلکی گاو یک خوشه ستاره ای باز بنام [[خوشه قلائص]] هستند . اما دبران جز این مجموعه نیست . این ستاره از کلمه عربی "الدبران" به معنی «دنباله رو» می باشد زیرا خوشه های ستاره ای پروین و قلائص را در آسمان دنبال می کند.دبران در طول تاریخ مدال درخشان ترین ستاره را داشته ، اما بدلیل دور شدن از ما دچار افت قدر شده است و درحال حاضر [[قدر ظاهری]] آن 0.84+ است ، بنابراین برای یافتنش با ستاره های کمربند شکارچی مشکلی نخواهیم داشت . اگر یک خط فرضی از چپ به راست از کمربند این صورت فلکی (جبار )امتداد بدهیم دبران را پیدا میکنیم. و در فاصله حدود 67 [[سال نوری]] از ما قرار دارد و شعاعش 44.2 برابر خورشید است .و مرحله هیدروژن سوزی را پشت سر گذاشته است.</p><p style="text-align: justify;"></p>
+
<p style="text-align: justify; ">{{نیازمند منبع}}{{نوشتار خرد}}<br/>پرنورترین [[ستاره]] [[صورت فلکی ثور]] یا گاو ، دبران یا آلفا ثور نام دارد و در این [[صورت فلکی]] به رنگ قرمز قابل مشاهده می باشد و 13 امین ستاره درخشان آسمان است .این ستاره 25 مرتبه بزرگ تر از [[خورشید]] و 150 برابر درخشنده تر از آن است . ستارگان تشكیل دهنده ی صورت فلكی گاو یك خوشه ستاره ای باز بنام [[خوشه قلائص]] هستند . اما دبران جز این مجموعه نیست . این ستاره از کلمه عربی "الدبران" به معنی «دنباله رو» می باشد زیرا خوشه های ستاره ای پروین و قلائص را در آسمان دنبال می کند.دبران در طول تاریخ مدال درخشان ترین ستاره را داشته ، اما بدلیل دور شدن از ما دچار افت قدر شده است و درحال حاضر [[قدر ظاهری]] آن 0.84+ است ، بنابراین برای یافتنش با ستاره های کمربند شکارچی مشکلی نخواهیم داشت . اگر یك خط فرضی از چپ به راست از كمربند این صورت فلكی (جبار )امتداد بدهیم دبران را پیدا میكنیم. و در فاصله حدود 67 [[سال نوری]] از ما قرار دارد و شعاعش 44.2 برابر خورشید است .و مرحله هیدروژن سوزی را پشت سر گذاشته است.</p><p style="text-align: justify;"></p>
 
[[رده:نجوم رصدی]]
 
[[رده:نجوم رصدی]]

لطفاً توجه داشته‌باشید که همهٔ مشارکت‌ها در ویکی نجوم ممکن است توسط دیگر مشارکت‌کنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمی‌خواهید نوشته‌هایتان بی‌رحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد می‌کنید که خودتان این را نوشته‌اید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشته‌اید (ویکی نجوم:حق تکثیر را برای جزئیات بیشتر ببینید). کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!

برای ویرایش این صفحه، لطفاً به سوال زیر پاسخ دهید (اطلاعات بیشتر):

لغو | راهنمای ویرایش‌کردن (در پنجرهٔ تازه باز می‌شود)

الگوهای به‌کاررفته در این صفحه: