در حال ویرایش رصدخانه کالج هاروارد

پرش به: ناوبری، جستجو

هشدار: شما وارد نشده‌اید. نشانی آی‌پی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر وارد شوید یا یک حساب کاربری بسازید، ویرایش‌هایتان به نام کاربری‌تان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.

این ویرایش را می‌توان خنثی کرد. لطفاً تفاوت زیر را بررسی کنید تا تأیید کنید که این چیزی است که می‌خواهید انجام دهید، سپس تغییرات زیر را ذخیره کنید تا خنثی‌سازی ویرایش را به پایان ببرید.
نسخهٔ فعلی متن شما
سطر ۱: سطر ۱:
[[رصدخانه]] کالج هاروارد (به انگلیسی: (Harvard College Observatory (HCO) بنیادی است که سرپرستی مجتمع ساختمان‌ها و کارابزارهائی را که در این بناها؛ برای بررسی‌های اخترشناسی، در دانشکدهُ اخترشناسی دانشگاه هاروارد بکار گرفته می‌شود عهده‌دار است. این بنیاد در شهر کمبریج در ایالت ماساچوست در شمال شرقی ایالات متحدهُ آمریکا است.
+
رصدخانه کالج هاروارد (به انگلیسی: (Harvard College Observatory (HCO) بنیادی است که سرپرستی مجتمع ساختمان‌ها و کارابزارهائی را که در این بناها؛ برای بررسی‌های اخترشناسی، در دانشکدهُ اخترشناسی دانشگاه هاروارد بکار گرفته می‌شود عهده‌دار است. این بنیاد در شهر کمبریج در ایالت ماساچوست در شمال شرقی ایالات متحدهُ آمریکا است.
  
 
در سال ۱۸۳۹ میلادی رصدخانه کالج هاروارد به نام بخشی از مرکز اخترفیزیک هاروارد-اسمیتسونین (به انگلیسی: (Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics) بنا شد.
 
در سال ۱۸۳۹ میلادی رصدخانه کالج هاروارد به نام بخشی از مرکز اخترفیزیک هاروارد-اسمیتسونین (به انگلیسی: (Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics) بنا شد.
صد سال تاریخ دگرگونی آسمان‌ها
 
رصدخانه کالج هاروارد حدود ۵۰۰٬۰۰۰ کلیشهُ اصلی نگاره‌های [[اخترشاسی]] را که در سال‌های ۱۸۸۰ تا ۱۹۸۹ میلادی (منهای سال‌های ۱۹۵۳ تا ۱۹۶۸ میلادی) که از [[صورت‌های فلکی]] و دیگر پهنه‌ها و جرم‌های آسمانی گرفته شده نگهداری می‌کند.[۱]
 
 
این پوشش صد ساله از دگرگونی‌های اختری گنجینهُ بسیار ارزشمندی در اخترشناسی است.[۲]
 
 
رصدخانه کالج هاروارد از دیدگاه تاریخی برای اخترشناسان به خاطر پرورش کسانی چون آنی جامپ کانن (به انگلیسی:Annie Jump Cannon) هنریتا سوان لیویت (به انگلیسی: Henrietta Swan Leavitt) سیسیلیا پین گیپچکن (به انگلیسی:Cecilia Payne-Gaposchkin) در پیشبرد روش نوین رده‌بندی ستارگان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.[۳]
 
 
 
 
==منابع==
 
==منابع==
 
wikipedia.fa
 
wikipedia.fa

لطفاً توجه داشته‌باشید که همهٔ مشارکت‌ها در ویکی نجوم ممکن است توسط دیگر مشارکت‌کنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمی‌خواهید نوشته‌هایتان بی‌رحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد می‌کنید که خودتان این را نوشته‌اید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشته‌اید (ویکی نجوم:حق تکثیر را برای جزئیات بیشتر ببینید). کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!

برای ویرایش این صفحه، لطفاً به سوال زیر پاسخ دهید (اطلاعات بیشتر):

لغو | راهنمای ویرایش‌کردن (در پنجرهٔ تازه باز می‌شود)