در حال ویرایش هنریتا لویت

پرش به: ناوبری، جستجو

هشدار: شما وارد نشده‌اید. نشانی آی‌پی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر وارد شوید یا یک حساب کاربری بسازید، ویرایش‌هایتان به نام کاربری‌تان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.

این ویرایش را می‌توان خنثی کرد. لطفاً تفاوت زیر را بررسی کنید تا تأیید کنید که این چیزی است که می‌خواهید انجام دهید، سپس تغییرات زیر را ذخیره کنید تا خنثی‌سازی ویرایش را به پایان ببرید.
نسخهٔ فعلی متن شما
سطر ۷: سطر ۷:
 
[[متغیر قیفاووسی]] و نمودار دوره-درخشندگی در حدود ۱۰۰ سال پیش به دنبال کارهای خانم «هنریتا سوان لویت» به جهان [[اخترشناسی]] معرفی شدند.
 
[[متغیر قیفاووسی]] و نمودار دوره-درخشندگی در حدود ۱۰۰ سال پیش به دنبال کارهای خانم «هنریتا سوان لویت» به جهان [[اخترشناسی]] معرفی شدند.
 
   
 
   
در سال ۱۹۱۲ با بررسی ۲۵ ستاره [[متغیر قیفاووسی]] در [[کهکشان ابر ماژلانی کوچک]] نوشتاری ارائه کرد و در این نوشتار او دوره تناوب این [[ستاره]]ها را تعیین کرده بود. در سال ۱۹۱۸ دو دانشمند به نامهای [[هارلو شیپلی]] و [[اینار هرتسپرونگ]] رابطهٔ دوره-درخشندگی را برحسب قدر مطلق ستاره ها بیان کردند که این رابطه به معیاری برای تعیین فاصلهٔ کهکشانها تبدیل شد.
+
در سال ۱۹۱۲ با بررسی ۲۵ ستاره [[متغیر قیفاووسی]] در [[کهکشان ابر ماژلانی کوچک]] نوشتاری ارائه کرد و در این نوشتار او دوره تناوب این [[ستاره]]ها را تعیین کرده بود. در سال ۱۹۱۸ دو دانشمند به نامهای [[هارلو شیپلی]] و [[اینار هرتسپرونگ]] رابطهٔ دوره-درخشندگی را برحسب قدر مطلق ستارهها بیان کردند که این رابطه به معیاری برای تعیین فاصلهٔ کهکشانها تبدیل شد.
  
 
==فاصله یابی با قیفاووسی ها==
 
==فاصله یابی با قیفاووسی ها==

لطفاً توجه داشته‌باشید که همهٔ مشارکت‌ها در ویکی نجوم ممکن است توسط دیگر مشارکت‌کنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمی‌خواهید نوشته‌هایتان بی‌رحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد می‌کنید که خودتان این را نوشته‌اید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشته‌اید (ویکی نجوم:حق تکثیر را برای جزئیات بیشتر ببینید). کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!

برای ویرایش این صفحه، لطفاً به سوال زیر پاسخ دهید (اطلاعات بیشتر):

لغو | راهنمای ویرایش‌کردن (در پنجرهٔ تازه باز می‌شود)